Rustig 2020, op naar 2021!

Het is geen nieuws meer dat de pandemie er voor gezorgd heeft dat er nauwelijks activiteiten hebben plaats gevonden. Naast een trackday op Assen hebben we toch ook nog een dag op Spa-Francorchamps kunnen rijden.  Johnny kon hier zijn Panigale 4VR gaan testen, een dikke viercilinder die hem goed ligt. Marcel had pech met zijn radiateur en Harold heeft de voet op de rem gehad. Klinkt raar, maar hierdoor stond hij langer aan de kant dan op de baan. En toch hebben we weer genoten.

Maar de Licentie is niet gebruikt en aan wedstrijden, in welke vorm dan ook, hebben we helaas niet deel kunnen nemen.  We maken de motoren klaar voor 2021, een nieuw seizoen en afwachten wat dat gaat brengen, maar wij hebben er zin in.

Wij wensen een ieder goede gezondheid, weer vrijheid om te gaan genieten en alvast een heel mooi nieuwjaar.