Laden Evenementen

Aankomende Evenementen › RacingTeamKock

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

mei 2019

Programma seizoen 2019

mei 1 - oktober 3

                                                         Klik hier voor de RTK Kalender 2019

Meer weten »

Start seizoen met de 6 uur Endurance Nurburgring op woensdag 1 mei 2019

mei 1
Nürburgring, Boulevard 1
Nürburg, 53520 Duitsland
+ Google Maps

Op woensdag 1 mei starten we het nieuwe race seizoen met de 6 uur durende Endurance op de Nurburgring. Een mooie team aangelegenheid dat gevormd wordt door Johnny, Marcel en Harold als rijders, team captain Jan Petersen, Johnny te Pas en Jori te Pas. De snelheid op de baan, maar zeker de snelheid van tanken en wissels zijn bepalend voor de uitslag.

Meer weten »

Ducati Club Races Assen op 25 en 26 mei 2019

mei 25 - mei 26
TT Circuit Assen, De Haar 9
Assen, Drenthe 9405TE Nederland
+ Google Maps

De Internationale Ducati club races vinden dit jaar op zaterdag 25 en zondag 26 mei plaats op het TT circuit van Assen. Vele Ducati rijders (en liefhebbers) zijn op dit evenement aanwezig om met hun Ducati het circuit op te gaan. Dit evenement wordt gekenmerkt door laagdrempeligheid en het familiaire karakter. Tijdens dit unieke evenement is de paddock geopend voor het publiek zodat men ook als bezoeker daar een kijkje kan gaan nemen. Zowel Johnny, Marcel als Harold zijn van…

Meer weten »

juli 2019

Endurance 501 km van Asssen zaterdag 13 juli 2019

juli 13
TT Circuit Assen, De Haar 9
Assen, Drenthe 9405TE Nederland
+ Google Maps

Op zaterdag 13 juli wordt op Assen de jaarlijkse endurance over 501 km. verreden. In tegenstelling tot de andere endurances waar we met de Yamaha deelnemen in de Trophy klasse met 1 motor, worden hier alleen teams gevormd met meerdere motoren. Om die reden zullen we hier met de 3 Ducati's gaan rijden.

Meer weten »

augustus 2019

6 uur Francorchamps 18 augustus 2019

augustus 18
Circuit Spa- Francorchamps Francorchamps, België + Google Maps

Op het mooie circuit van Francorchamps in de Belgische Ardennen is het heerlijk motor rijden. Een lange baan met snelle bochten en fraaie hoogteverschillen. We doen hier al weer voor de 4e keer mee met de jaarlijkse Endurance wedstrijd die meerdere klassen kent. Wij nemen deel met 1 motor, zoals de endurance is bedoeld,  en strijden daardoor in de Trophy klasse tegen semi en  professionele teams.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen